MatEko konkurse varžėsi geriausi matematikai ir ekonomistai

2024-06-06_spec

Birželio 6 d. gimnazijos antrų klasių mokiniai varžėsi  antrajame matematikos ir ekonomikos žinių konkurso MatEko etape. Pirmasis konkurso etapas vyko birželio 4-ąją – per matematikos pamokas antrokai sprendė matematikos ir ekonomikos uždavinius, o šeši daugiausiai taškų pirmajame etape surinkę gimnazistai pateko į antrąjį etapą. Mokiniai atsakinėjo į įvairius su ekonomikos ir matematikos temomis susijusius klausimus, sprendė žodžių grandinėles. Aktyviai renginyje dalyvavo ir konkurso dalyvius palaikantys bendramoksliai bei jų mokytojai.

Dėl konkurso rėmėjų – įmonės Kelmės technika, Informacijos mainų ir švietimo centro bei Kelmės rajono savivaldybės tarybos nario ir ūkininko Tautvilo Putvio – įsteigtų dovanų ir piniginių apdovanojimų varžėsi geriausiai antradienį ekonomikos ir matematikos uždavinius išsprendę gimnazistai: Miglė Virbickaitė, Tautvydas Valiušaitis, Rokas Miliauskas, Jogaila Barauskis, Adrijus Ždanko ir Viltė Bimbaitė. Pirmąją vietą baigiamajame konkurso etape laimėjo Rokas, antrąją – Miglė, trečiąją – Viltė.

Sveikiname nugalėtojus ir visus dalyvius bei jų matematikos mokytoją Astą Pleikienę ir ekonomikos mokytoją Nerijų Šarauską.

Nerijus Šarauskas,
ekonomikos ir verslumo mokytojas metodininkas